gensko spremenjeni organizmi (GSO/GMO)

Slovenija uspešno odpravila štiri kršitve s področja okolja
Vlada RS
ponedeljek, 14. junij 2021 ob 15:57
Evropska komisija (EK) je kot uspešno rešeno zaključila kršitve zaradi ponovne uporabe/predelave/recikliranja;...
 
Slabe napovedi: letos lačne čebele, v prihodnje pa mi vsi?
Svet 24
sreda, 9. junij 2021 ob 19:20
Praznovanje nedavnega svetovnega dneva čebel, ki smo se jih 20. maja spomnili že četrto leto, je bilo tokrat zaznamovano s katastrofalnimi vremenskimi razmerami, zaradi katerih bi čebele brez...
 
Anticepilski izpadi ekologa Antona Komata: Nočem biti izoliran garjav pes, zaprt v pesjaku, z nagobč
Reporter
torek, 8. junij 2021 ob 06:36
Znani okoljevarstvenik Anton Komat pravi, da smo v času epidemije sredi zarote proti človečnosti, da »ždimo zamaskirani sredi strahov v dilemi,...
 
Eko pridelava zahteva veliko truda, srčnosti in ročnega dela
zurnal24.si
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 14:59
Globalizacija hrane je v zadnjih letih v nizkocenovne trgovske centre prinesla ogromno sadja in zelenjave, ki je škropljena s pesticidi in umetnimi barvili. Zato je zdaj bolj kot kadarkoli pomembno,...
 
EKO PRIDELAVA ZAHTEVA VELIKO TRUDA, SRČNOSTI IN ROČNEGA DELA
Svet 24
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 13:34
S potrošnico ekološke hrane Suzano Vurunić smo govorili o tem, zakaj ji je pomembno, da so živila, ki jih kupuje, ekološko pridelana.
 
Eko pridelava zahteva veliko truda, srčnosti in ročnega dela
SiOL.net
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 13:15
Potrošnica ekološke hrane Suzana Vurunić razkriva svoje razloge za prehranjevanje z eko izdelki in razloži, zakaj zaupa certifikatu EKO.
 
Domače ali eko? Kakšna je sploh razlika?
Delo
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 13:11
»Sam eko hrano ločim po veliko bolj pristnih okusih,« razloži Andrej Gnezda, potrošnik ekološke hrane. Največja razlika pa se skriva drugje.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian